+31(0) 475 580 655 info@lmb-sports.com
RENOVATIE MARINE SPORTPARK MET HALVEROOD GRAVEL

Door de aankoop van Sportpark Ruyghweg door de gemeente Den Helder kunnen de renovatie werkzaamheden van de atletiek accommodatie starten. De hoogspring en kogelstootsectoren worden gerealiseerd met Halverood gravel van LMB Sports.


De lokale sportbeoefening zal enorm worden versterkt, maar ook het regionale effect zal opgemerkt worden vanwege de wedstrijden die hier na de renovatie georganiseerd kunnen worden. Ook voor de Marine ontstaat hiermee een volwaardige sportfaciliteit. Hoofdaannemer Antea sport is verantwoordelijk voor de realisatie.

De twee atletiekverenigingen (SV Noordkop en SV Sportlust) kunnen na de renovatie weer optimaal hun sport beoefenen en organiseren van atletiekwedstrijden op KNAU-niveau

.