+31(0) 475 580 655 info@lmb-sports.com
H.S.V. EURO STARS KIEST VOOR HALVEROOD TOPLAAG

LMB Sports  is momenteel druk bezig met de levering van de 750 ton Halverood gravel (toplaag) voor de renovatie van de drie Honk-, en softbalvelden bij H.S.V. Euro Stars te Capelle aan den IJssel.  Halverood gravel is een halfverhard mengsel van ongebonden mijnsteen met natuursteengranulaat en een korrelverdeling van 0-4mm. Halverood gravel wordt geleverd met het KIWA ISA Sport keurmerk dat de garantie geeft op een constante kwaliteit.

Hoofdaannemer Agterberg BV is volop bezig met de uitvoering van toplaag (laagdikte 5 cm) renovatie werkzaamheden op de 3 velden. Komende periode zal afhankelijk van de weersomstandigheden de werkzaamheden verder worden uitgevoerd zodat alles voor het nieuwe seizoen weer tijdig opgeleverd is en gekeurd door het keuringsinstituut / KNBSB.