+31(0) 475 580 655 info@lmb-sports.com

Over ons

Wij leveren voor de meest voorkomende buitensporten duurzame mineralen voor sportvelden

Graag zijn wij bezig met innovatieve oplossingen voor sportvelden waarbij de circulaire economie hoog in het vaandel staat.

Vanwege de brede ervaring, opgedane kennis en samenwerking met zowel sportbonden, onderzoeksinstituten en aannemers in de sportbouw, leveren wij hoogwaardige gecertificeerde mineralen ten behoeve van:

Toplaag

Fundatie / Sporttechnische laag

Onderbouw

Infill materialen

Naast een breed product assortiment dat reeds jaren wordt geleverd aan aannemers, gemeenten en verenigingen, werken wij constant aan verbeterde circulaire producten waarin afval zoveel mogelijk tot het verleden behoort.

Alle primaire en secundaire grondstoffen houden een zo hoog mogelijke waarde en kunnen idealiter keer op keer worden hergebruikt en zorgen voor CO2-reductie ZONDER in te leveren op de sporttechnische eigenschappen van uw sportveld.

Waarom zijn goede mineralen zo belangrijk?

 De variëteit in de materialen met allen hun eigen kenmerken, eigenschappen en toepassingsgebieden zorgen ervoor dat het in de bestekfase van groot belang is een juiste afweging van de te gebruiken materialen te maken. Dit voornamelijk om de kwaliteit, levensduur én duurzaamheid van het sportveld te optimaliseren. Wij werken hier veelal reeds vanaf de aanvang van het project samen met onze klanten en adviesbureaus.

“Het gravel van Advantage Red Clay tennisbanen zorgt voor een perfect speelveld!”

Bij liefhebbers van landelijk toptennis doet de naam LTC Leeuwenbergh al snel een belletje rinkelen. Deze club speelt in de eredivisie voor gemengde teams en krijgt regelmatig internationale topspelers over de vloer. Leeuwenbergh speelt al jaren grotendeels op gravel op Sportcentrum Leeuwenbergh. Op het normale gravel had de club veel speelschade en dus ook veel onderhoud aan de banen. Geïnspireerd door de gravelbanen op Roland Garros, die aanzienlijk harder zijn, ging de club op zoek naar een alternatief. Die zoektocht leidde naar Advantage Red Clay, een relatief nieuw type gravelbaan op afschot dat is ontwikkeld door Tigelaar & Zn in samenwerking met LMB Sports en Sportcentrum Leeuwenbergh .

Patrick Claessens

Verkoop Duitsland

E: patrick.claessens@lmb-sports.com
T: + 31 (0)475 580 655
M: +31 (0)6 160 51137

Ingeborg Peters

Administratie

E: ingeborg.peters@lmb-sports.com 
T: +31 (0)475 580 655 

Arthur Bink

Export, verkoop Nederland

E: arthur.bink@lmb-sports.com 
T: +31 (0)475 580 655

Ivo Kovac

Verkoop buitendienst Nederland

E: ivo.kovac@lmb-sports.com
M: +31 (0)6 166 49261